Det var kærlighed ved første blik da Marlowe så Lulu. Han syntes hun var så fin..... Han gik rundt efter hende, slikkede hende og holdt øje med hende når hun gik på bakken. Lulu var lidt betænkelig ved opmærksomheden til at starte med, men fandt hurtigt ud af at han var en god legekammerat. Mis var lidt mere forbeholden, men i stedet for at blive aggressiv, besluttede Mis sig for at ignorere Lulu. Selvom Mis har været forbeholden til at starte med, så er hun blevet en flink, men bestemt, tante for Lulu. Der gik f.eks. ikke mange dage før Lulu havde lært at det er Mis, som styrer spisetiderne, -så Lulu holder sig til.

Lulu har haft killinger. Hun er en fantastisk mor, med overblik over situationen og sine egne meninger om hvor og hvordan killingerne passes bedst. Derfor har hun og jeg haft nogle "diskussioner" om hvor killinger lå bedst, som hun har vundet og om rimeligheden af, at de små blev kontrolvejet, som jeg har vundet (jeg tror ikke Lulu så nogen grund til vejning - for det gik jo fint og hun havde styr på situationen!).

Charlotte Juhl Groule © Otine 2010

Lulu

 D*Dulcinea von Eves Island 

brun-tortie-tabby-masket (f21)

28. juli 2009-

 Lulu med sine brødre (Lulu sidder nederst)

For at have et opdræt skal man have et kuld killinger - For at få et kuld killinger skal man have en fertil hunkat.

Derfor gik jeg i gang med at kigge efter "den rigtige" hunkat. Hende fandt jeg hos Eva i Tyskland. Eva kom selv med fly og afleverede hende hos mig.

Lulu er næsten et "kinder-æg". Jeg ønskede mig en kat som var brun, gerne tabby og gerne tortie og fik alle 3 ting i én kat.

Lulu er en meget kælen kat, -helst her og helst nu.... Hun kan lyde som om hun er noget af det mest ynkelige, men i næste øjeblik er hun fuld af spilopper.